Lempeä sunnuntai – Videolla!Annika täällä moi! Olen blogin historian aikana julkaissut täällä vasta yhden omatoimisen postauksen, jossa jaoin ohjeet helppoihin smoothieihin.

Sittemmin smoothie-maailma on mennyt eteenpäin roimasti, ja rinnalle on kirinyt mehustaminen. Mehujen makuun en ole vielä päässyt, mutta tehosekoitin kuuluu edelleen keittiön vakiovarusteisiin – tällä hetkellä keräilen henkistä rohkeutta investoida Vitamixiin. Jostakin syystä ajatus yli 600 euron tehosekoittimesta vaatii hetken jos toisenkin sulattelua...

Nykyisin smoothieni ovat pääsääntöisesti vihreitä, lisään jokaiseen satsiin ruokalusikallisen spirulinaa ja pellavarouhetta – olen karsinut jälkimmäisen avulla esimerkiksi omega-3- ja omega-6-rasvahappoja sisältävät lisäravinteet päivittäisestä ruokavaliostani. Spirulinan hyödyistä voi lukea lisää muun muassa täältä.

Mutta sitten varsinaiseen asiaan! Valokuvattiin jokunen viikko sitten Emmin luona kaksi reseptiä, joista runeberginkääretortun ohje on ehditty jo julkaista. Kuvasin samalla tunnelmia päivältä, videon voit kurkata yltä! Päivän saldona Emmikin sai uuden profiilikuvan, joka löytyy blogin sivupalkista.

Mitä tuumitte, kiinnostavatko vastaavanlaiset videomuotoiset tervehdykset jatkossa?

- Annika

Ei kommentteja

Lähetä kommentti