"Sun lukijat odottaa"

.. totesi Laura yhtenä päivänä. Pidin näköjään kesäloman täältä blogista ennen kuin kesä edes alkoi kunnolla! Ei ollut tarkoitus, mutta näköjään elämä on pitänyt vähän kiireisenä, eikä se ole ollut kokonaan huono juttu. Haluan kuitenkin taas aktivoitua täällä ja keksiä kaikkea uutta ja kivaa. On meillä ainakin yksi jännittävä projekti suunnitteilla Annikan kanssa..

Aloitetaan tosi kesäisellä jutulla eli jäätelöllä! Olen monesti puhunut siitä, että mulle jäätelö on ihan ympärivuotinen juttu, mutta monelle muulle se on ehkä vaan kesäherkku. Harvemmin käy niin, että mun pakastimesta (pieni jenkkikaapin lokero) ei löytyisi pakettia tai jopa kahta.. Paitsi itse asiassa tällä hetkellä ei löydy, koska söin jätskit pois eilisillan ja tämän aamun aikana, hups!

Noniin, eli asiaan.. Haluaisin vinkata tietämättömille JYMY-jäätelöistä. Ne on luomumaidosta Aurassa valmistettuja herkullisia jäätelöitä! Heidän nettisivujaan tutkiessa on ilo huomata, että jäätelöiden valmistusprosessiin kuuluu paljon käsityötä. Ja onpa heidän mottonsa, "tärkeintä on olla aito", ihana! (Huomautuksena tässä välissä, että mulle ei ole maksettu tästä mainostamisesta mitään ja jäätelötkin olen ostanut itse..)

Mauista olen maistanut jo lakritsia, sitruunaa ja vaniljaa. Laku on hyvä (ei tosin ihan niin hyvä kuin Jädelinon, mutta melkein yhtä hyvä), vaniljakin on namm, mutta sitruuna yllätti todella! Tosi raikas ja kepeä kesäinen jätski. Ei niinkään tarkoitettu suureen makeanhimoon vaan mielestäni jälkkäriksi tai kuuman kesäpäivän viilentäjäksi. Ostin sitä ekan kerran jälkkäriksi mun lihapullille ja vaikka jätski jäi silloin syömättä niin olen ihan varma, että se olisi ollut hyvä!

Seuraavaksi taidan maistaa mustikkaa tai mansikkaa.. Mustikasta olen kuullut hyvää ja voi olla, että puolukkakin olisi aika mielenkiintoinen maku. Pakkohan se on suklaakin jossain vaiheessa testata! Maitokahvi on ainut joka ei niin kiinnosta, koska en juo kahvia. Mutta iso peukku näille! Kivaa, että markkinoille tulee pikkuhiljaa lisää pienten jäätelötehtaiden jätskejä. Mä ainakin fiilistelen näitä.

- Emmi

2 kommenttia

  1. Toi sitruuna on niiiiiiin hyvää! En tiiä onko koskaan ollut puhetta mutta mähän oon ihan samanlainen ympärivuotinen jädeintoilija, ja nythän oon töissä ihan Teurastamon vieressä........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on! Ja voi että.. Mä oisin niiiin pahassa pulassa! :D

      Poista